Szárazmerülés

16,000Ft

Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Irány a keszon! Persze csak az élmény kedvéért! Aki szeretne velünk együtt résztvenni közel 4 órás program keretében egy 50 méter mély merülésben, közben orvosi felügyelettel pár percre “nitrogen junkie”-vá válni, majd héliumot lélegezve kijózanodni, az jelentkezzen mielőbb a még szabad helyeinkre!

Programunkat nem csak búvároknak ajánljuk, hanem mindenkinek, akit érdekel. Nem szükséges semmilyen búvár előképzettség a részvételhez, bárki részt vehet benne, és élvezni fogja. Megismerheti biztonságos körülmények között a mély merülés érzéseit. Megtapasztalhatja a nitrogén narkózist. Egy felejthetetlen élménybe lesz része. Mindezt úgy, hogy vizet maximum pohárban lát.

Regisztráció után egy elméleti oktatást hallgat mindenki a búvárbalesetekről, és a mélymerülés veszélyeiről. Utána a társaság a kamrában 50m-es mélységbe merül. A merülés folyamatos orvosi ellenőrzés mellett zajlik. Általában 25-30m-től a társaság önfeledt “örömünnepbe” kezd. 50m-en a fenékidő 10perc. Utána megkezdjük az emelkedést, melyet dekompressziós megállókkal megszakítunk. 9m-től a dekompresszió tiszta oxigén belélegzésével történik.

A teljes merülés kb. 75 percig tart, melyről felvétel készül. A felvételt a csoport  megkapja. Amennyiben a résztvevők szeretnék megkapni, vagy csak visszanézni a merülésüket, úgy azt a merülés-vezetőjükkel egyeztessék.

Az eddigi tapasztalatok alapján mindenki nagyon hasznosnak ítélte meg ezt az 50 méteres dekompressziós merülés-szimulációt, amely egy kis teszt segítségével csodálatosan megmutatja a nitrogén narkózis minden jelét és érzését. Aki mélyet akar merülni képzettség nélkül, de mégis biztonságban, az most megteheti.

A kamra hőfok ingadozása miatt (a nyomásváltozás következménye) a merülésre ajánlott rétegesen öltözködni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szárazmerülés” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük